16 comments on “danau SETU CIGUDEG

  1. This was beautifully written. I’m sorry for all the changes in the place where you grew up – it’s the same across the globe in so many places, isn’t it? But some people are paying attention and trying to do better. Where I live now there’s a lot of awareness of nature and man’s effects, and a lot of effort to respect natural systems. It does the heart good to see that, but of course it takes time and it takes awareness and, unfortunately, usually a good deal of money!

    Like

    • Thank you for your good thought. Yet most of Environmetalist in my country work for money! of course when the environment has been damage seriously it costs a lot and people awareness only appeared when they realized we have done things wrong in treating the environment we live.

      Like

  2. tentangga nyah,,,, aduh… meun ady teu terang …. 🙂

    awal na ady ngira bapak teh orang belanda 🙂

    Like

    • Waalaykum Salam Warohmatullahi Wabarokatuh, mbak Eka. rorompok bapak kapungkur mah anu sapalih Indomart ayeuna mung ayeuna bapak di Ciawi-Bogor, rorompok dicigudeg kagungan pun biang dihibahkeun ka pun adi. hatur nuhun tina kasumpingan embak ka ieu blog bapak. Mangga wae di share. Seueur murangkalih (ti Cigudeg) ngablog di internet anu ngopy-paste photo2 ti blog bpk tanpa izin – kumaha atuh da pami parantos aya dina tayang internet mah rada sesah nga-protect-na. Mangga tingal di : ABOUT THE CONTENT

      Like

  3. cigudeg… cigudeg… cigudeg. alhamdulillah bapa tos merhatoskeun dugi k ieu wanci. nepangkeun kapayuneun bapa nu di pihormat mugia salalaswa bapa aya dina rohmat Alloh Swt.
    kahartos tur seueur mangfaatna info ti bapa… hatur nuhun pisan. wassalam

    Liked by 1 person

    • Sami-sami Deni. Hatur nuhun parantos kersa sumping di blog bapak nya. karaos pisan piduana, mudah2 an Alloh SWT maparin bagja kahadean sareng pahala anu saageung-ageungna ka Deni. AYRA.🙂

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s